torstai 5. toukokuuta 2011

Kesäloma!


Pari päivää sitten oli viimeinen tentti ja alkoi kesäloma! :D Tentit olivat yllättävän helppoja, mutta todella pitkiä. En ehtinyt yhdessäkään tentissä vastaamaan läheskään kaikkiin kysymyksiin. Paikalliset kyllä saivat jopa yli kymmenen sivua tekstiä kirjoitettua kahdessa tunnissa, mikä on ihan uskomaton tahti. Järjestelyiltään tentit muistuttivat vähän ylioppilaskirjoituksia. 


Lauantaina juhlistettiin vappua suomalaisten opiskelijoiden kanssa Fort Canning Parkissa. Sieltä bongattiin nämä hienot rullaportaat ja pelottava varoitusmerkki.



Viikonloppuna mulla alkoi kuume, lihassäryt ja vatsatauti. Maanantaina aamulla menin käymään lääkärissä. Suomessa en varmaankaan olisi lääkäriin lähtenyt, mutta täällä ajattelin ihan varmuuden vuoksi mennä. Kaikki oireeni sopivat mm. dengue-kuumeeseen. Lääkärin mukaan minulla oli jokin virustauti, jota nyt on liikkeellä. Sain särkylääkettä, lihasrelaksanttia, kurkkukipuun lääkettä ja myös vatsaan. Kuume ja säryt noilla lääkkeillä lähtivätkin heti pois, mutta vatsatautia kesti jonkun päivän. Nyt alkaa olemaan jo vähän parempi olo, ja ruokakin maistuu jossain määrin. NUS:n Health Centre (paikallinen YTHS) oli pyhäpäivän takia suljettu, ja kävin yksityisellä lääkäriasemalla. Lääkärikäynti ja lääkkeet yhteensä maksoivat vain 52$ (alle 30€).

Tänään ollaan pakkailtu. Mulla oli 14kg kun tänne tulin, mutta jostain sitä tavaraa on vaan lisää kertynyt. Onneksi pystyn jättämään osan tavaroistani kaverini luo Singaporeen ja otan ne sitten vasta mukaani viikkoa ennen Suomeen tuloa. Huomenna pitää tehdä check-out, mutta saadaan silti jäädä tänne vielä sunnuntaihin asti. Silloin lähtee lento Kambodzaan. Tarkoitus olisi vielä tavata paikallista ystäväämme ja kiertää muutama Singaporen nähtävyys.  









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti