maanantai 24. tammikuuta 2011

Vesivahinko

Tänään kotona odotti kiva yllätys pitkän päivän päätteeksi. Astuin sisään makuuhuoneeseen ja kuului pläts! Lattia lainehti vedestä. Lähdettiin heti asuntotoimistoon, mutta se oli jo kiinni. Pihalla oli kuitenkin joku hostellin huoltomies selvittämässä asiaa. Viereisen rapun ylimmässä kerroksessa oli ilmeisesti jäänyt hana auki tai sattunut jokin putkirikko, sillä sieltä valui vettä maahan asti rappusia pitkin. Meille vesi oli tullut seinän läpi ja onneksi vain makuuhuoneisiin. Eräs tyttö viereisestä rapusta sanoi, ettei voi enää asua asunnossaan. Onneksi meillä ei myöskään ollut mitään tärkeää tavaraa lattialla.


Ei siinä sitten muu auttanut kuin alkaa kuivata huonetta. Meillä oli käytössä yksi ämpäri ja kaksi pyyheliinaa. Laskettiin, että noin 80 litraa vettä kannettiin huoneesta pois. Vieläkin sitä tihkuu seinän läpi ja huonekaluista, vaikka nekin roudattiin pois huoneesta. Täytyy huomenna aamulla käydä toimistolla selvittelemässä asiaa lisää.

Aino-Kaisa 
Lemmikki-lisko oli vähän sekaisin tästä tulvasta ja sain napattua siitä kuvan! :)


Tämä ilta oli tarkoitus käyttää tehokkaaseen opiskeluun, sillä viikonlopun reissun takia kaikki koulujutut ovat rästissä. Täällä saa kyllä ihan oikeasti opiskella koko kurssin ajan! Ihan jotain muuta, mihin olen tottunut. ;) Melakasta ja opiskeluista lisää loppuviikolla, kunhan saan pakolliset koulutehtävät pois alta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti